Στα πλαίσια μελέτης που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας του τμήματος Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας και συγκεκριμένα στο Εργαστήριο Φυσιολογίας Ζωικών Οργανισμών-Τοξικολογίας (ΦΖΟ), με διευθυντή τον Καθηγητή κ. Κουρέτα Δημήτριο, εξετάσθηκαν μέλια παραγωγών που δραστηριοποιούνται σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας. Μεταξύ άλλων διερευνήθηκε η αντιοξειδωτική ικανότητα δείγματος μελιού ‘Ελάτης και Βανίλια’ που συλλέχθηκε στην περιοχή του Βορείου Ταϋγέτου, και παρασχέθηκε από την “Λιναρδάκης Βασίλειος”. Παρακάτω μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα σχετικά επιστημονικά άρθρα και video: